Axa Verzekeringen

2001
Head office assurance company, Utrecht
22.000 m2, 850 workstations

Axa’s headoffice is an immense building where employees from across the country were brought together to work in. The challenge was to find a way to compensate taking people out of their trusted and safe environment. By involving them in the process, we ensured their interests and ideas were also involved in the outcome. Every floor tells different stories about life, insecurities and insurances. By making unique work areas, people could make their floor their own, instilling pride and a sense of home. Other additions, such as pleasant smoking areas and an extensive restaurant, also contribute to an enjoyable workspace.

 

Canteen area
Entrance of building
Lamp with globes as an art piece
Outside of building
meetingroom