Freshfields Bruckhaus Deringer

2005
Office for law firm, Amsterdam
7.000 m2,  220 people
In collaboration with David Chipperfield, London
This project was created when employed
by Rietmeijer Huisvestingadviseurs (now CBRE)
Role: executive architect

Freshfields Burckhaus Deringer conducted a complete renovation of their law office in Amsterdam, focusing on a modern look. David Chipperfield transferred this eighties building into a geometric, minimalistic sculpture. We designed the interior to match; sleek, strong lines, but also functional and fresh. The high attention to details, materials and the finish bring the interior in line with the exterior. The result is a tranquil and open space that helps to calm and reassure clients, even when it is right at the edge of the hectic business district of Amsterdam.

 

architecture hall
architecture reception
outside of the building
Canteen area
Flex work spots