Spaces Hofplein

2016
Office concept, Rotterdam
5-12.000 m2,  485 business club seats
In collaboration with Sevil Peach, London
Role: executive architect

Spaces Hofplein is situated a stone’s throw away from Rotterdam Centraal station and as the gateway into Rotterdam city centre, it’s easily accessible by car. As one of the first high rises to grace the Rotterdam skyline, this is an office with history and soul. Its imposing concrete structure with large glass windows flood the office with natural light, while offering an excellent vista point over the city of Rotterdam and the Maas River, with views extending as far as Delft. Its exciting and innovative style conceived by internationally renown London based interior designer Sevil Peach, reflects the creative philosophy of Spaces. We designed a self-supporting steel structure inside that sits strongly in this Brutalist building, providing a background for warm, inviting workplaces. The use of warm cherry wood, rich fabric colors and custom made lights contributes to a very special working environment.